Overstapservice

Gebruik maken van onze overstapservice?

Veranderen van operator? Gebruik dan de Easy Switch-procedure om met een gerust hart over te stappen naar multifiber. Wanneer je hiervan gebruik maakt, regelen wij je overstap van begin tot eind. Dit allemaal zonder dat je zelf nog iets hoeft te doen. Overstappen was nog nooit zo eenvoudig! Je nieuwe operator moet zelf aan de slag met je Easy Switch-nummer om je pakket zonder gedoe en onnodige kosten te verhuizen. Het enige dat je zelf nog moet doen, is aangeven aan je huidige provider dat je wil overstappen. Je persoonlijke Easy Switch-nummer staat op de maandelijkse factuur van je huidige provider. Mocht het daar niet staan dan kun je het ook terugvinden op je aankoopbevestiging of online klantenzone van je huidige provider. Vul dit nummer in bij je nieuwe aanvraag als je wil overstappen naar een nieuwe provider.

Voordelen van onze overstapservice met Easy Switch:

  • Beperkt de duur van de dienstonderbreking
  • Beperkt de risico’s van dubbele facturering
  • Vergemakkelijkt een bezoek van de technieker
  • Regelt de vergoeding die je krijgt (€10) als de technieker niet komt opdagen
  • Laat toe om de datum van opzegging te kiezen
 

Materiaal binnenbrengen oude operator

Zodra jij je diensten uitschakelt bij je oude provider, ontvang je een paar dagen later een brief waarin staat uitgelegd hoe het materiaal (modem, decoder, afstandsbediening) moet worden binnengebracht bij de betreffende provider. Let op dat je dit ook echt doet, anders bestaat de kans dat je oude operator een factuur stuurt voor materiaal dat niet werd binnengebracht.

Voor de voorwaarden die gelden bij de Easy Switch procedure verwijzen wij je graag naar deze website. Loop je ergens tegenaan? Aarzel dan niet om ons team te contacteren.