Oroepkosten

Oproepkosten zijn de losse kosten die je maakt als je telefoneert met je vaste lijn. Deze losse kosten zijn bij ons opgedeeld in starttikken en kosten per minuut.

Welk pakket je ook kiest, je ontvangt altijd één gratis telefoonlijn bij je abonnement. Natuurlijk nemen we je ook je huidige nummer gratis over. Een vast nummer is altijd handig om te hebben, zelfs als alleen nonkel, tante of oma je erop belt. Het is niet verplicht om een vast nummer over te zetten of aan te vragen, als je het niet gebruikt, dan activeren we die mogelijkheid niet voor jou. Het kan later nog altijd toegevoegd worden.

Als je naar een vast telefoonnummer in België telefoneert, dan is het starttarief 6 cent en 6 cent per minuut.

Bel je naar een GSM-nummer in België, dan is het starttarief 6 cent en 9 cent per minuut.

Een tweede telefoon lijn

Het komt misschien niet meer zo vaak voor in het tijdperk van de mobiele telefonie. Maar bij multifiber is het zeker mogelijk om eventueel een tweede telefoonlijn aan te vragen.

Hiervoor betaal je één keer €2,00,- euro. Als je al een vast telefoonnummer hebt voor je tweede lijn, dan zetten we dat ook gratis over. Als je een nieuw telefoonnummer aan wil vragen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Daarvoor betaal je één keer €10,00,- euro.