Over ons

Multifiber is een van oorsprong Nederlandse provider die diensten levert in verschillende delen van zowel Nederland als België. Wij focussen ons op de gemiddelde werkende Vlaming en geven iedereen de mogelijkheid om te kiezen tussen onze verschillende, correct geprijsde pakketten. Daarnaast werken wij samen met TV Vlaanderen en leveren wij onze TV-diensten dus over hun platform.

Waar staat multifiber voor?

Bij multifiber vinden we het belangrijk om ons te richten naar de werkende Vlaming. Onze missie is om ervoor te zorgen dat de gemiddelde werkende Vlaming zich geen zorgen meer hoeft te maken over de verbindingen in zijn huis. We hebben er begrip voor dat de reguliere markt tegenwoordig uit vele diverse en veelzijdige groepen bestaat. Zo heeft een gezin met jonge kinderen andere behoeften dan oudere mensen of alleenstaanden. We hechten veel belang aan persoonlijk contact met al onze klanten. Daarnaast spelen we in op de snel wijzigende markt en streven we ernaar om onze diensten voortdurend te verbeteren.

Welk verschil maakt glasvezel voor mij?

Het bekendste voordeel van glasvezel is dat je er toegang mee krijgt tot razendsnel internet. Maar glasvezel biedt nog veel meer voordelen. Met glasvezel ben je klaar voor de toekomst. In tegenstelling tot ADSL en coax-kabels, is de capaciteit van een glasvezelverbinding zo goed als onbeperkt.

Als je dus in de toekomst ook hogere snelheden nodig zou hebben voor dataverkeer, is dit mogelijk via de glasvezelkabel. Als je nu kiest voor glasvezel, dan kies je voor een verbinding waar je, ook in de toekomst, op verder kan bouwen.

Glasvezel is de toekomst

Herinner je je de reacties op de eerste GSM’s nog? Veel mensen zeiden toen: “Dat is toch allemaal voor niks nodig!” En de reacties op de eerste smartphones tien jaar geleden? “Ik heb dat ding toch alleen maar nodig om te bellen?”

De wereld is ongelofelijk snel veranderd. Ondertussen hebben we bijna allemaal een smartphone op zak die meer weg heeft van een kleine computer dan van een telefoon. We willen toegang hebben tot steeds meer gegevens en willen ook steeds meer data kunnen verzenden. Voor deze ontwikkelingen is glasvezel onmisbaar.